fbpx

Klasični program in druge zvrsti

Učenje cajona

NAUČITE SE IGRATI NA CAJON!

PROGRAM cajon

Cajon je fantastičen instrument zaradi njegove vsestranske uporabnosti. Po zvoku je zelo podoben klasičnemu bobnu in ga lahko igramo v različnih glasbenih zasedbah in stilih. Je lahko prenosljiv in veliko tišji od klasičnega bobna. Igranje cajona je zabavno, sproščujoče in navdušujoče! Želite igrati na cajon? Vabljeni v glasbeno šolo Taktars Maribor.
Poučevanje cajona poteka individualno,
na željo učencev ali staršev pa lahko tudi v paru.

OSNOVNA RAVEN

Osnovna raven pouka za cajon vključuje igranje osnovnih ritmov in prehodov iz rock, pop, blues, funk, hip-hop, drum & bass in drugih zvrsti glasbe. Mladi cajonisti se naučijo tudi osnovne cajonske tehnike, branje in pisanje not za cajon, upoštevanje tempa in ritmov, itd.

VIŠJA RAVEN

 Višja raven pouka za cajon vključuje spoznavanje zahtevnejših tehnik in ritmov iz različnih zvrsti glasbe, kot so funk, rock, reggae, jazz, afro-cuba, samba in flamenco.

MENTOR

Jože Mlasko

Jože Mlasko

Jože Mlasko je že več kot trideset let aktiven na slovenski pop/rock sceni kot bobnar in tolkalist. Bobne je začel igrati pri šestnajstih letih. V svoji glasbeni karieri je bil kot bobnar član številnih glasbenih projektov in spremljevalnih skupin, kjer se je tako srečal s številnimi glasbeni slogi: blues, rock, pop, soul, funk, jazz itd. Že dlje časa je aktiven kot pedagog – med njegove bivše učence štejeta tudi Marko Soršak – Soki (Elvis Jackson) in Aleš Voglar (Happy Ol’ McWeasel).

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke