fbpx


osnovna in višja raven učenja bobnov

Učenje bobnov

NAUČITE SE IGRATI NA BOBNE!

PROGRAM bobni

Želite igrati na bobne? Vabljeni v glasbeno šolo Takt Ars Maribor.

Poučevanje bobnov poteka individualno,
na željo učencev ali staršev pa lahko tudi v paru.

OSNOVNA RAVEN

Osnovna raven pouka bobnov v glasbeni šoli takt ars v Mariboru vključuje igranje osnovnih ritmov iz rock, funk, reggae, metal, blues, jazz in drugih zvrsti glasbe. Mladi bobnarji se naučijo tudi osnov klasičnega igranja, kar vključuje osnovne bobnarske tehnike, branje not, upoštevanje tempa… Celotno učenje poteka s pomočjo skladb skupin iz zgodovine rock glasbe, kot so Led Zeppelin, Beatles, Deep Purple, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Red Hot Chili Peppers, Green Day, Dire Straits, Eric Clapton, Santana in drugi.

VIŠJA RAVEN

Višja raven pouka bobnov vključuje spoznavanje zahtevnejših tehnik in ritmov bobnarjev iz različnih zvrsti glasbe, kot so funk (Michael Bland, Dennis Chambers, Lenny White…), metal (Mike Portnoy, Chris Adler, Will Calhoun, Lars Ulrich, Mike Terrana…), jazz (Tony Williams, Jack DeJohnette, Jimmy Cobb, Art Blakey…), rock (Ginger Baker, John Bonham, Terry Bozzio, Bill Bruford, Jeff Porcaro, Simon Phillips…) in druge zvrsti.

Denis Jančič

MENTOR

Denis Jančič

Denis Jančič

Denis Jančič je že več let eden najboljših slovenskih hard rock in rock bobnarjev. V svoji glasbeni karieri je bil član številnih uspešnih skupin in projektov, kot so Yogurt, Dweal, Zoran Predin Band, Omet odpada, Projekt Krokar, itd. S skupino Dweal je leta 2009 tudi izdal izjemno uspešno ploščo Fate By Coincidence, ki jo je skupina predstavila na številnih turnejah in koncertih v Sloveniji in tujini. Igral je na številnih priznanih festivalih (Exit, Rock Otočec, Festival Lent, itd.) in delil oder s svetovno uveljavljenimi skupinami, kot so Killswitch Engage, As I Lay Dying in My Dying Bride. Poleg bobnanja je bil tudi 13 let član opernega zbora v Slovenskem narodnem gledališču Maribor.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke